-
۱ عدد تخم مرغ
-
۳ ق غ شکر
-
۱/۴ ق چ وانیل
-
۴ ق غ روغن
-
۴ ق غ آرد:4ق غ
-
۱/۴ ق غ پودر کاکائو
-
۱ ق مرباخوری بیکینگ پودر
-
۳ ق غ شیر
اول همه مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را میزنیم. بعد شیر و روغن را میافزاییم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب میکنیم. مواد را تا نصف فنجان میریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن میچینیم و روی گاز میگذاریم.
آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمیداریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین میکنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.
سایر نکات
بهتر است فنجان شما چینی باشد ، فنجان شیشه ای احتمال اینکه شکسته شود بهتر هست استفاده نشود.
توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.